Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!!!ΣΤΟ 23% Ο ΦΠΑ ΓΙΑ TA ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ"...


Ούτε να πεθάνει δεν θα μπορεί ο Έλληνας πολίτης αφού θα ανέβει το ΦΠΑ στο 23%, ενώ θα πρέπει να ξεχάσει ακόμα και την ερωτική συνεύρεση με το ταίρι του αφού θα ανέβει στο ίδιο επίπεδο και στα προφυλακτικά.
Έτσι εκτός του ότι οι Έλληνες θα έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αφού δεν θα μπορούν να αγοράσουν ούτε τρόφιμα, θα πρέπει να ξεχάσουν ότι θα βρουν γαλήνη κάποτε πεθαίνοντας, αφού θα σβήσουν τμε το άγχος ότι θα δημιουργήσουν πρόσθετα βάρη και χρέη στην οικογένειά τους με το 23% στον ΦΠΑ της κηδείας τους!
Αλλαγές της τελευταίας στιγμής φέρνει η κυβέρνηση στο σχέδιο με τα μέτρα που πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή, ως προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους εταίρους.
Πιο αναλυτικά:
- Ο ΦΠΑ των ξενοδοχείων θα αυξηθεί από 6,5% σε 13% από 1ης Οκτωβρίου του 2015.
- Η αύξηση έκτακτης εισφοράς εισοδημάτων πάνω από 30.000 ευρώ θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/2015.
Επίσης, αυξάνεται ο ΦΠΑ, στο 23% από 13% για τα εξής προϊόντα: ζάχαρη, ξύδι, προφυλακτικά, τα καυσόξυλα, σερβιέτες, ταμπόν, εντομοκτόνα, βότανα, αυτοκίνητα για ανάπηρους, κηδείες και μνημοσύνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com