Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΠΡΩΤΑ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ….ΠΑΖΑΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !!!


Η αυτοονομαζόμενη οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που συχνά αναφέρει τους βιασμούς ως ¨σεξουαλική σκλαβιά¨, κατά τον μήνα το Ραμαζανιού οργάνωσε παζάρι γυναικών.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ιράκ αναφέρεται πως η οργάνωση ISIS, σε παζάρι γυναικών που οργάνωσε στην πόλη Φαλλούτζα, πούλησε ως σκλάβες 100 γυναίκες καταγόμενες από την Συρία. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως καθημερινά μετά από το ιφτάρ, γυναίκες ντυμένες με ρούχα ¨γάμου τζιχάντ¨ πουλιούνται σε τιμές από 500 έως 2.500 $.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως σε διαγωνισμό για απαγγελία Κορανίου που οργάνωσε η ISIS στην Φαλλούτζα, οι τρεις πρώτοι νικητές πήραν από ¨δώρο¨ μια γυναίκα. Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης πως η οργάνωση απήγαγε από την πόλη δύο γυναίκες που θέλησαν να την εγκαταλείψουν.
Μέσα από την μεγάλη πόλη της Φαλλούτζας που βρίσκεται 70 χλμ δυτικά της πρωτεύουσας Βαγδάτης, περνά ο ποταμός Τίγρης. Η πόλη από πέρσι τελεί υπό την κυριαρχία της ISIS.
Εφ. Ραντικάλ  3/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com