Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΣΟΚ: Απόπειρα Βιασμού από 26χρονο Αφγανό σε Βάρος 2 Ανήλικων Κοριτσιών στην Μυτιλήνη

 ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ή ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ;


Την Τετάρτη (01-07-2015) το βράδυ, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας  υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 26 ετών, ο οποίος κατηγορείται κατά περίπτωση, για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών κοριτσιών.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία,  βραδινές ώρες της 30-06-2015, ο 26χρονος ακινητοποίησε, με τη χρήση σωματικής βίας, μία 17χρονη ημεδαπή και τη θώπευσε σε σημείο του σώματός της.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ακόμη  ότι ο δράστης, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, πραγματοποίησε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος μίας ακόμη 17χρονης ημεδαπής.

Ο συλληφθείς, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη χώρα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.


Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.lesvospost.com/2015/07/26-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com