Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Δημοσίευση της τροπολογίας του Συνταξιοδοτικού των στελεχών των ΕΔ και της απόφασης που εντάσσει το επίδομα παραμεθορίου στο μισθολόγιο ...

Tην 12 Φεβ 2015, διαβάσαμε στην επίσημη σελίδα του ΥΠΕΘΑ ότι υπογράφτηκε από την πολιτική ηγεσία η ένταξη στο μισθολόγιο του επιδόματος παραμεθόριου (4 ΗΕΕ) «Γι αυτό το λόγο οι σημερινές υπογραφές που δόθηκαν από την πολιτική ηγεσία και η χθεσινή του Υπουργού πριν φύγει για την Κύπρο, αποκαθιστά ένα πάγιο αίτημα που εντάσσει στο μισθολόγιο αυτό το επίδομα (Πατήστε ΕΔΩ να δείτε την ανακοίνωση). Μέχρι και σήμερα το επίδομα δίνεται με ΗΕΕ.

Την 3 Ιουλ 2015 διαβάσαμε (Δείτε ΕΔΩ) ότι «προωθείται ρύθμιση προκειμένου να εξομαλυνθεί ο χρόνος συνταξιοδότησης για όσους κατατάχθηκαν στις ΕΔ από το έτος 1990 και μετά…» « Σημειώνεται πως η τροπολογία έχει γίνει αποδεκτή από τον Υπουργό Οικονομικών Κώστα Μάρδα και αναμένεται η επανέναρξη του νομοθετικού έργου της Βουλής, ώστε να προωθηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση.»

Η ΕΣΠΕΘ, για την ενημέρωση των μελών της, ζητάει τη δημοσίευση της παραπάνω τροπολογίας του συνταξιοδοτικού καθώς και της απόφασης που που υπογράφτηκε το Φεβ 2015 από την πολιτική ηγεσία και εντάσσει το επίδομα στο μισθολόγιο.

Υπενθυμίζεται στα μέλη μας ότι, το επίδομα παραμεθορίου δίνεται ακόμη και σήμερα με μορφή ΗΕΕ και έχει ζητηθεί η κοινοποίηση-δημοσίευση της απόφασης ή οποιουδήποτε σχετικού εγγράφου που εντάσσει το παραπάνω επίδομα στο μισθολόγιο, με τους ορούς και τις προϋποθέσεις χορήγησης του καθώς και τον ακριβή χρόνο καταβολής του.



























http://www.espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/205-dimosieysi-tis-tropologias-tou-syntaksiodotikoy-ton-stelexon-ton-ed-kai-tis-apofasis-pou-entassei-to-epidoma-paramethoriou-sto-misthologio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com