Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ εα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:"Η Ελλάδα θα αναγεννηθεί σαν τον φοίνικα" ...



Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Libero έδωσε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής και την θέση της Χρυσής Αυγής για την κρίση.
- Η Χρυσή Αυγή τι προβλέψεις κάνει για το δημοψήφισμα; Θα ψηφίσετε Ναι ή Όχι;
Η πρόβλεψη της Χρυσής Αυγής είναι ότι θα επικρατήσει το "ΌΧΙ", διότι ο Ελληνικός Λαός είναι πολύ αγανακτισμένος με την συμπεριφορά των Ευρωπαίων και της Ένωσης. Σαφώς και η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει "ΌΧΙ".
- Πώς συμπεριφέρεται ο Τσίπρας σε αυτήν την φάση την ευαίσθητη για το Έθνος;
Ο Τσίπρας περιέπαιξε τον λαό με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Προσπαθεί τώρα να μεταθέσει τις ευθύνες της δικής του ολιγωρίας και της κυβερνήσεως του στον Ελληνικό Λαό με το δημοψήφισμα.
- Για το δημοψήφισμα εσείς ψηφίσατε μαζί με τον Τσίπρα. Είναι δυνατόν να βρείτε κοινές απόψεις για θέματα οικονομικά με τον Σύριζα;
Εμείς δεν συμπαρατασσόμαστε ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε και με κανένα άλλο συστημικό κόμμα εξουσίας. Είμαστε σταθεροί στις δεσμεύσεις των λόγων μας προς όλους. ΌΧΙ στα μνημόνια, ΌΧΙ στο επονείδιστο χρέος που μας έχει επιβληθεί, ΌΧΙ στην παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ΌΧΙ στο Αγγλικό δίκαιο.
- Πώς είναι η οικονομική ζωή στην Ελλάδα αυτήν την εβδομάδα που οι Τράπεζες είναι κλειστές και τα χρήματα μπλοκαρισμένα;
Ο Ελληνικός Λαός είναι υπερήφανος και μέσα από αυτή τη δραματική εξέλιξη χαλυβδώνεται και ξέρει να ανταπεξέλθει. Είναι σαν το φοίνικα, αναγεννάται από την τέφρα του.
- Αν νικήσει το όχι, η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από το Ευρώ. Πώς αντιμετωπίζετε αυτήν την περίπτωση;
Εάν επικρατήσει το ΌΧΙ, δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάς να βγει από το Ευρώ, διότι αυτό δεν το προβλέπει καμία συνθήκη ή το θεσμικό πλαίσιο της Ένωσης, ούτε μπορεί κανένας από τους εταίρους να μας υποδείξει ή να μας υποχρεώσει σε κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com