Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Δημοψήφισμα – Σουλτς: Νέα, χυδαία παρέμβαση κατά Τσίπρα ...


«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ»

Χαρακτηρισμούς που ξεπερνούν τα όρια του «πολιτικώς ορθού» και παραληρηματικού ύφους εκτιμήσεις κάνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς σε γερμανική εφημερίδα, σε (άλλη) μία προσπάθεια υπονόμευσης της ελληνικής κυβέρνησης και της προσπάθειάς της.

Μιλώντας στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, ο κ. Σουλτς χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον άνθρωπο που εξέλεξε ο ίδιος ο λαός στην ηγεσία της χώρας, «δημαγωγό», «ποδηγέτη του λαού», «απρόβλεπτο»! «Η εμπιστοσύνη μου σε ό,τι αφορά τη βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να διαπραγματευθεί έχει φθάσει πλέον στο απόλυτο μηδέν», υπερθεματίζει ο κ. Σουλτς.
Ανερυθρίαστα εκφράζει την ελπίδα να αναλάβει καθήκοντα «μεταβατική κυβέρνηση τεχνοκρατών» στην Ελλάδα και «να δοθεί τέλος στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ».
«Στην περίπτωση που ο λαός ψηφίσει υπέρ του προγράμματος μεταρρυθμίσεων – και ως εκ τούτου, υπέρ της παραμονής στην Ευρωζώνη – θα καταστεί επιτακτική ανάγκη η διεξαγωγή νέων εκλογών και ο Τσίπρας, κατά λογική συνέπεια, παραιτηθεί», εκτιμά ο Μάρτιν Σουλτς και προσθέτει: «Ο χρόνος μέχρι τις εκλογές θα πρέπει να γεφυρωθεί με μία κυβέρνηση τεχνοκρατών με την οποία θα μπορούσε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις».
Ο κ. Σουλτς επιμένει προκλητικά, λέγοντας πως «αν αυτή η μεταβατική κυβέρνηση καταλήξει σε μία λογική συμφωνία με τους θεσμούς, τότε η εποχή ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τελειώσει. Αν γίνει αυτό, η Ελλάδα έχει άλλη μία ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com