Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

O TOYΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ...


Την ανωτέρω φωτογραφία δημοσίευσε στο facebook ο πολιτευτής Ροδόπης του ¨Ποταμιού¨ Ιλχάν Αχμέτ. Είναι από την πρόσφατη (22/5/2015) επίσκεψη του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα Κερίμ Ουράς στον πρόεδρο του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη, ¨μέσα σε κλίμα εξαιρετικά ευχάριστο¨ όπως διαβάζουμε.
Μπράβο, μπράβο στον Ιλχάν, πάλι έπαιξε τον ρόλο του ως καταλύτης στην επαφή αυτή, όπως φαίνεται από την παρουσία του στην συνάντηση. Πάντως είναι κι αυτό μια δουλειά (λειτούργημα να το πω ;).  Να μεσολαβείς μεταξύ του πολιτικού σου χώρου και των διπλωματών μιας ξένης χώρας για δημόσιες σχέσεις-και όχι μόνο. Αν μάλιστα έχεις περάσει-όπως ο Ιλχάν, από τέσσερα ή και περισσότερα κόμματα, μιλάμε πλέον για υπηρεσία περίπου θεσμικού επιπέδου. Δεν είναι και μικρό πράγμα !
Εφ. Αντιφωνητής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com