Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

"Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις συντάξεις του Ιουνίου" ...


Την πεποίθηση πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις συντάξεις του Ιουνίου εξέφρασε την Πέμπτη ο νέος διοικητής του Ιδρύματος, Γιάννης Θεωνάς, ο οποίος παρέστη στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, που πραγματοποιείται στην Πάτρα.
Σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις οφειλών προς το ΙΚΑ, ο κ. Θεωνάς ανέφερε ότι 125.000 οφειλέτες του ΙΚΑ εντάχθηκαν ήδη στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ αναφέρθηκε και στη λειτουργία του ΙΚΑ, τονίζοντας πως τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην καθυστέρηση της απόδοσης των συντάξεων, ειδικά στις περιπτώσεις της διαδοχικής ασφάλισης.
Σύμφωνα με τον κ. Θεωνά, αυτό το πρόβλημα θα λυθεί μόνον εάν δοθεί άμεση προτεραιότητα στην πλήρη μηχανοργάνωση του Ιδρύματος, και στην ψηφιοποίηση όλης της ασφαλιστικής ιστορίας των ασφαλισμένων.
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτός θα είναι και ο πρώτος στόχος του ως νέος διοικητής του ΙΚΑ και γι' αυτό έχει υποβάλει αίτημα για την ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ.

 
























www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com