Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ" ...


Όσο και να θέλουν να αποκρύψουν -για ψηφοθηρικούς λόγους- το μίσος τους για τον Ελληνισμό, οι υπουργοί του Σύριζα αδυνατούν να αντισταθούν στα ανθελληνικά παραληρήματα: από τη μία απαιτούν με το ζόρι να βαφτίσουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες και από την άλλη έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν απαξιωτικά τους Έλληνες του Πόντου «Ρωσοπόντιους»!
Άτακτη οπισθοχώρηση επιχείρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, όταν η απαξιωτική αναφορά της σε «Ρωσοπόντιους» στην επιτροπή της Βουλής για την ιθαγένεια, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του  Ηλία Παναγιώταρου: «Ρωσοπόντιοι, οι Έλληνες του Πόντου κυρία Υπουργέ»;
Η υπουργός των «λαθρομεταναστών που λιάζονται», προσπάθησε να αναδιπλωθεί κατά τρόπο κωμικό: «Μην πιάνεστε από αυτά για να κάνετε διακριτή την παρουσία σας», είπε με το γνωστό ύφος των χιλίων καρδιναλίων. Ο Η. Παναγιώταρος αντέτεινε εύστοχα πως «Εσείς έχετε το δικαίωμα να τους αποκαλείτε όπως θέλετε αλλά εμείς αν αποκαλέσουμε κάποιους άλλους όπως εμείς νομίζουμε μας επιτίθεστε», οπότε η Τ. Χριστοδουλοπούλου υποχρεώθηκε να ισχυριστεί πως «η αναφορά σε Ρωσοπόντιους έγινε εκ παραδρομής», με σκοπό να μετριάσει τον αρνητικό για το Σύριζα αντίκτυπο των δηλώσεών της.
Επισημαίνεται ότι στον χαρακτηρισμό της Χριστοδουλοπούλου που προσβάλλει βάναυσα το εθνικό αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, δεν αντέδρασε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επιδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις θέσεις της κυβερνητικής συνεταίρου του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com