Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Μεγάλο πρόβλημα για τις ΗΠΑ - Οι Αμερικανοί άρχισαν να συμπαθούν το ISIS !!!


Tην ώρα που η διεθνής συμμαχία υπό τις ΗΠΑ, βομβαρδίζει εδώ και περίπου ένα χρόνο τις θέσεις του μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία και το Ιράκ, στις ΗΠΑ αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που δηλώνουν πίστη στο χαλιφάτο.
Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, αυξάνεται δραστικά ο αριθμός των συλλήψεων, ατόμων που αναγνωρίζουν και αποδέχονται το ISIS.
Aπό τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2014, κατά μέσο όρο ένας Αμερικανός πολίτης συλλαμβάνονταν για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, αλλά από τον Ιανουάριο του 2015 έως τις 22 Ιουνίου του 2015, επτά Αμερικανοί πολίτες συλλαμβάνονται το μήνα, για διασυνδέσεις τους με την τρομοκρατική οργάνωση.
Ανάμεσά τους είναι κάτοικοι των ΗΠΑ που παρέχουν υπηρεσίες στο Ισλαμικό Κράτος στρατολογώντας νέα μέλη μέσω του διαδικτύου ή βοηθώντας κόσμο να φύγει από τις ΗΠΑ και να γίνει τζιχαντιστής στην Συρία και το Ιράκ.
Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι Αμερικανοί πολίτες προερχόμενοι από οικογένειες μεταναστών, κοντά στα 35, τους οποίους στέλνει στην αγκαλία των τζιχαντιστών η αστυνομική βία, ενώ σημειώνεται ότι νιώθουν εκτός της αμερικανικής κουλτούρας. Επίσης κάποιους γοητεύουν οι "στρατιωτικές επιτυχίες" του ISIS.



















































http://www.newmoney.gr/diethni/item/238656-megalo-problima-gia-tis-ipa-oi-amerikanoi-arxisan-na-simpathoun-to-isis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com