Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

H ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...


Τι είναι αυτό που σας δεσμεύει κύριε Πρωθυπουργέ ; Γιατί φέρεστε σαν να μην υπάρχουμε εμείς ; Αφού αντιστέκεστε στους τύραννους του κόσμου και στον άγριο καπιταλισμό, γιατί δεν δείχνετε την ίδια αντίδραση και στα μειονοτικά θέματα ή τουλάχιστον στο θέμα του Μόρσι ;
Αντιδράσαμε καθώς τι άνθρωπος είναι αυτός που ως πρόεδρος ενός αριστερού ριζοσπαστικού κόμματος και πρωθυπουργός μιας χώρας που θεωρείται η κοιτίδα της δημοκρατίας δίνει τα χέρια και χαμογελά με τον φαραώ Σίσι που είναι ένας από τους πιο στυγνούς δικτάτορες του κόσμου ; Αυτό το ρεζιλίκι συνάδει καθόλου με την χώρα που εκπροσωπείτε, με την ιδεολογία και την πολιτική σας ;
Κατά την γνώμη μου αυτό που πράξατε δεν σας πάει καθόλου και δεν συνάδει με τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις σας. Την ώρα που με την τωρινή σας στάση ενώ ήσασταν σε πλεονεκτική θέση θα μπορούσατε να το δείτε σαν ευκαιρία και να αποτελέσετε ένα παγκόσμιο παράδειγμα παλικαριάς, δυστυχώς πέσατε στην αντίθετη κατάσταση και καθημερινά βουλιάζετε.
Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης σας εξέλαβε ως ελπίδα και σας στήριξε με δεκάδες χιλιάδες ψήφους. Αλλά με την κυβέρνηση που ιδρύσατε μετεκλογικά μας απογοητεύσατε. Το είδαμε ως μια ιδιορρυθμία της πολιτικής, το συγχωρέσαμε και πάλι περιμέναμε. Αλλά βλέποντας τα μειονοτικά θέματα και τις πολιτικές που ασκούνται στην περιοχή μας, αρχίζουμε να βλέπουμε πως η απογοήτευση μας έχει αρχίσει αν μετατρέπεται σε εφιάλτη.
Αφήσατε εξολοκλήρου την περιοχή μας στους ΑΝΕΛ. Αυτοί λοιπόν έμμεσα και άμεσα αναζητούν ευκαιρία να μας αποτελειώσουν. Εν ολίγοις μας εγκαταλείψατε στην μοίρα μας. Να την φάνε την αριστεροσύνη σας !
Ήμουν ένας από αυτούς που είχα ελπίσει στον Τσίπρα. Είχα αρχίσει να σκέπτομαι πως αυτός ο άνθρωπος θα κάνει κάτι. Παρόλα αυτά δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, αλλά για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν όταν τον είδα στην ομιλία του στην βουλή να χαρακτηρίζει το κόμμα του αντιτούρκου φανατικού Καμμένου ως ¨μετριοπαθές κεντροδεξιό κόμμα¨.  Με μια λέξη μόνο, απογοήτευση. Ναι ο Τσίπρας ήταν για την μειονότητα μια απόλυτη απογοήτευση. Εμείς βέβαια σε αυτή τη χώρα πάντα απογοητεύσεις βιώνουμε, αλλά αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες.
Θα καταλάβετε πως από αυτή την κυβέρνηση δεν θα έρθει καλό για εμάς, ούτε από τα δεξιά της ούτε από τα αριστερά της.
Τζεγκίζ Ομέρ
Εφ. Μιλλέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com