Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Συγκροτήθηκε η Eπιτροπή για τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων ...


Η ειδική επιτροπή που θα συντάξει την μελέτη βιωσιμότητας των Μετοχικών Ταμείων και των υπό αυτών φορέων – Ειδικών Λογαριασμών και Κλάδων του ΥΠΕΘΑ είναι πλέον γεγονός.
Τα μέλη που την συγκροτούν σύμφωνα με απόφαση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου είναι οι:
α. Σμχος (Ο) Δημήτριος Δρόσος, τμηματάρχης της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ/Τμ.Οικ.Μέριμνας, ως πρόεδρος.
β. Αντχος (Ο) Γεώργιος Μπέτσος ΠΝ, της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ/ΤΟΜ.
γ. Αντχος (Ο) Κ. Κουτσογιάννης ΠΝ, του ΜΤΝ.
δ. Πχης (Ο) Σ. Παπαδάκης ΠΝ, του ΓΕΝ/Ε3
ε. Τχης (Ο) Αθ. Βεζυρτζόγλου, του ΓΕΣ/ΔΟΙ
στ. Επγος (Ο) Κ. Αλουμανής, της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ.
ζ. Λγος (Ο) Σπυρίδων Βιτούνης, του ΕΚΕΜΣ.
η. Λγος (Ο) Ευδοκία Πασσαλίδου, της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ.
θ. Υπσγος (ΜΤ) Αντωνία – Ελένη Μορφοπούλου, του ΓΕΕΘΑ.
ι. ΜΥ Σπυρίδων Ταραβίρας, του ΓΕΑ.
ια. ΜΥ Κοκκαλιάρης Αναστάσιος, του ΜΤΑ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του ΥΠΕΘΑ:
«Έργο της διακλαδικής επιτροπής αποτελεί η υποβολή μελέτης για τη βιωσιμότητα των Μετοχικών Ταμείων και των Ειδικών Λογαριασμών – Κλάδων του ΥΠΕΘΑ. Η επιτροπή συνέρχεται σε συνεδριάσεις με μέριμνα του προέδρου της και βρίσκεται σε απαρτία με παρουσία τουλάχιστον των τριών τετάρτων των μελών της, συμπεριλαμβανομένου οπωσδήποτε του προέδρου, του οποίου η ψήφος λογίζεται διπλή σε περίπτωση ισοψηφίας. Οι εργασίες της επιτροπής αρχίζουν από την ημερομηνία ανάρτησης της απόφασης στη Διαύγεια (σσ έχει αναρτηθεί) και θα παραδώσει το έργο της εντός τετραμήνου. Χρέη γραμματέως της επιτροπής εκτελεί η Αλχίας (Ο) Χρυσούλα Κασιμιώτη».
Τα Γ.Ε. – ΜΤ – ΕΛΟΑ – ΕΚΟΕΜ θα πρέπει να παρέχουν άμεσα και κατά προτεραιότητα, τις πληροφορίες που θα αιτεί η επιτροπή. Επιπλέον των ανωτέρω, η επιτροπή θα έχει τη δυνατότητα να συγκαλεί στις συνεδριάσεις της και άλλα στελέχη των Γενικών Επιτελείων ή εμπειρογνώμονες, χωρίς δικαίωμα ψήφου, για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από τα Μετοχικά Ταμεία και τους Ειδικούς Λογαριασμούς, προκειμένου να επιταχυνθεί η υλοποίηση του έργου της. Τυχόν λόγοι παράτασης του έργου της επιτροπής ή ανασυγκρότησής της, υποβάλλονται με μέριμνα του προέδρου της και εγκρίνονται από τον Δντή της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ.

Το έγγραφο : https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A4366-%CE%9B%CE%A50?inline=true

Κ.Α.

paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com