Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ--Οι επιχειρήσεις στα νησιά σταματούν τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες ...


Μόνο με μετρητά οι συναλλαγές - Ανησυχούν ότι αν οι τράπεζες κλείσουν από την Δευτέρα δεν θα είναι σε θέση να εισπράξουν τα χρήματά τους.
«Έμφραγμα» στις συναλλαγές στα νησιά και τον τουρισμό προκαλεί το δημοψήφισμα που ανακοινώθηκε για την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τρία διαφορετικά νησιά, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις τις τελευταίες ώρες δεν δέχονται συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες υπό τον φόβο ότι αν οι τράπεζες κλείσουν από την Δευτέρα δεν θα είναι σε θέση να εισπράξουν τα χρήματά τους για τις συγκεκριμένες συναλλαγές και υπηρεσίες που προσέφεραν στους πελάτες τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να ζητούν οι συναλλαγές να γίνονται μόνο με μετρητά, πρακτική η οποία φαίνεται ότι εξαπλώνεται ταχύτατα, μπλοκάρωντας τις συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr