Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Βίντεο ISIS με απειλητικά μηνύματα κατά Αλβανίας, Κοσόβου και ΠΓΔΜ ...


Το Alhayat Media Center, ένα τμήμα προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους ISIS, μετέδωσε ένα ντοκιμαντέρ για τα Βαλκάνια, το οποίο περιέχει απειλές κατά της Αλβανίας, του Κοσσυφοπέδιο και της ΠΓΔΜ.

Το ISIS χαρακτηρίζει τους Αλβανούς στο ντοκιμαντέρ αυτό «άθεους». Στο βίντεο εμφανίζονται μεταξύ άλλων, δύο Αλβανοί που αγωνίζονται για το ισλαμικό κράτος, ο ένας από την Αλβανία και ο άλλος από το Κοσσυφοπέδιο, γνωστή ως Αμπού Μπιλκις Al-Αλμπάνη και Αμπού Μουκατιλ Al - Κόσοβο.

Οι δυο Αλβανοί εμφανίζονται στο έκτο λεπτό του βίντεο και στο δέκατο πέμπτο αντίστοιχα και μιλούν αλβανικά

«Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που λατρεύουν άλλους θεούς, και όχι τον Αλλάχ στην Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο, Μακεδονία (ΠΓΔΜ) και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια. Μην νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει το κακό που κάνετε στους μουσουλμάνους. Πιστεύετε ότι έχουμε ξεχάσει την εχθρότητα σας απέναντι στον Αλλάχ ... μαυρες μέρες θα έρθουν για σας. Θα φοβόσαστε να περπατήσετε στους δρόμους. Θα φοβόσαστε να δουλέψετε. Θα φοβόσαστε μέσα στα ίδια τα σπίτια σας... Θα σας νικήσουμε με τη βοήθεια του Αλλάχ. Θα έρθουμε με βόμβες», δηλώνει ο Αμπού Μουκατιλι στο μήνυμά του.

Εν το μεταξύ νεαρή δημοσιογράφος του δυτικού "News 24" των Τιράνων, που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ και έχει ασχοληθεί με το θέμα της στρατολόγησης νεαρών Αλβανών Μουσουλμάνων για να πολεμήσουν στην Συρία, δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Facebook από Αλβανό μουσουλμανο καταζητούμενο από της αρχές με την κατηγορία "προώθηση θρησκευτικού μίσους" και στρατολόγησης τζιχαντιστών. "Θα πρέπει να πληρώσεις" ανέφερε το μήνυμα.
























http://www.himara.gr/blog/latest?format=feed&type=rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com