Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Σκληρή «επίθεση» από τον Ηλία Νατσιούλα εναντίον της Π.Ο.Ε.Σ. !...







Με μία ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Θεσσαλίας μιλά έξω από τα δόντια και εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον της Π.Ο.Ε.Σ. και του πρόεδρου της.
Ο «Θεσσαλός», πρόεδρος μιας από τις πιο δραστήριες Ενώσεις Στρατιωτικών, αναφέρεται στην «αποτυχία» που είχαν οι τρεις τελευταίες ενημερωτικές συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν στην Θράκη με παρουσία του Ανέστη Τσουκαράκη και δεν σταματά εκεί. Μιλάει για τον πόλεμο που δέχονται από την ΠΟΕΣ οι τρεις μεγαλύτερες Ενώσεις Στρατιωτικών (ΕΣΠΕΘ, ΕΣΠΕΗΠ και ΕΣΠΕΚΜ) και καταλήγει με ένα απόσπασμα από κάποιο άρθρο, που φαίνεται ξεκάθαρα πως απευθύνεται στον ίδιο τον Τσουκαράκη.
«…γράψει ότι ΗΓΕΤΗΣ είναι αυτός που μπορεί να τους ενώσει όλους και είναι αυτός που ξέρει να ακούει τις απόψεις τους σεβόμενος τη διαφορετικότητα τους από τις δικές τους και ο οποίος δεν κοιτα το προσωπικό συμφέρον του, αδιαφορώντας για τους άλλους, χρησιμοποιώντας δε τα ιδια μέσα που χρησιμοποιούσε η πολιτική ηγεσία για να τους καμψει.”



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ:




























http://espekm.gr/home/?p=7735

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com