Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Την πιο κρίσιμη ώρα για την πατρίδα, δεν πρέπει να παίζουμε “παιχνίδια” !!!


Την ώρα που η χώρα μας καλείται να πάρει εξαιρετικά κρίσιμες αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον των Ελλήνων, την ώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και που είναι ώρα ευθύνης για όλους, η ΠΟΕΣ συνεχίζει να ακολουθεί τον «ολισθηρό» δρόμο που έχει επιλέξει και αποστέλλει απίστευτη σε περιεχόμενο επιστολή, σε πρόεδρο πολιτικού κόμματος.
Αφορμή για αυτή της την πράξη αποτέλεσε «αμφιβόλου» εγκυρότητας δημοσίευμα γνωστής «στρατιωτικής» ιστοσελίδας. Χωρίς πρώτα να ελεγχθεί και να διασταυρωθεί η «είδηση», η ΠΟΕΣ «εμπλέκεται» εκεί που και βάσει του καταστατικού της δεν της πέφτει λόγος αλλά τοποθετείται και σε θέμα αμιγώς κομματικό που δεν συνάδει με την ιδιότητα του στρατιωτικού.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι αναγκασμένη για ακόμη μια φορά να διαχωρίσει τη θέση της σε σχέση με αυτή της ΠΟΕΣ, που σε καμία περίπτωση δεν την εκφράζει, να διαχωρίσει τη θέση της από αυτή την ΠΟΕΣ που έχει μπει πια και βαδίζει σε περίεργα «μονοπάτια» και από αυτή την ΠΟΕΣ που έχει ξεχάσει πλέον τον Έλληνα στρατιωτικό και τα προβλήματά του και ασχολείται με πράγματα που είναι ξένα στα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

esp






Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που απέστειλε η ΠΟΕΣ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
eggrafo poes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com