Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-"ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟ...ΠΑΡΕΛΘΟΝ"!!!ANOIΞΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ...


Tα εγκαίνια της 5ης πλαζ του δήμου Αττάλειας, έγιναν στην πλαζ γυναικών με πάρτι που είχε την ονομασία ¨Καλημέρα Καλοκαίρι¨. Στο πάρτι μετείχαν πάνω από 1000 γυναίκες, ενώ ενθουσιασμό προκάλεσε με τα τραγούδια η μαντιλοφορούσα DJ Νερμίν.

…………..
Η πλαζ των γυναικών διαθέτει μεστζίτ, ζαχαροπλαστείο και χαμάμ, ενώ στα εγκαίνια της συνέρευσαν πολλές γυναίκες. Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΕΤ Γκιοκάλπ Ντιντσμέν δήλωσε πως μαζί με την πλαζ των γυναικών εγκαινίασαν και τις πλαζ  Κόνιααλτί, Beach Park, Μεσιρέ, και Μπελντίμπι. Ο Ντιντσμέν είπε πως η πλαζ γυναικών που για πρώτη φορά άνοιξε πέρσι, μετά από αιτήματα που υπήρξαν φέτος εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο. Ο Ντιντσμέν περιέγραψε πως φέτος διαμόρφωσαν ένα χώρο όπου μπορούν να κάνουν  αμμόλουτρο και είπε : ¨Φέτος δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στον αθλητισμό. Διαμορφώσαμε χώροι στον οποίο το πρωί θα μπορούν να κάνουν στεπ και μετά το μεσημέρι αεροβική γυμναστική. Επίσης κάναμε γήπεδο μπάσκετ και χώρο με όργανα γυμναστικής.
……………..
……………..
Εφ. Ραντικάλ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com