Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο Σουλτς προειδοποιεί: Δραματικές οι συνέπειες αν δεν υπάρξει συμφωνία!...


Απειλές, τελεσίγραφα και προσωπικές επιθέσεις από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε ο Μάρτιν Σουλτς προς την Ελλάδα, καλώντας την να δεχτεί την πρόταση των Θεσμών, μιλώντας μάλιστα για δραματικές συνέπειες αν δεν υπάρξει συμφωνία.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Welt, τόνισε ότι η Ε.Ε. είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί με την ελληνική κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι οι δανειστές έχουν ήδη κάνει υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις.
«Μπορώ μόνο να προειδοποιήσω την ελληνική κυβέρνηση να μην απορρίψει τη χείρα βοηθείας που της προσφέρεται. Ο χρόνος τελειώνει και οι συνέπειες θα είναι δραματικές», τόνισε ο κ. Σουλτς.
Μάλιστα, ο Γερμανός στράφηκε και ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους να συνειδητοποιήσουν το γεγονός ότι δεν είναι υπόλογοι μόνο στους ψηφοφόρους τους, αλλά έχουν ευθύνη απέναντι στη χώρα και την Ευρωπαϊκή Ένωση .
Τα τελευταία 24ωρα, ο Μάρτιν Σουλτς κάνει διαδοχικές παρεμβάσεις και δημόσιες τοποθετήσεις για το ελληνικό ζήτημα. Μετά από τη δήλωσή του ότι οι Έλληνες του «σπάνε τα νεύρα», μέσα στην εβδομάδα, το Σάββατο ο Γερμανός κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα  ότι καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις και ότι παίζει παιχνίδια, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση των Θεσμών με την τοποθέτησή του στη Bουλή το βράδυ της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com