Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΨΑΧΝΕΙ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...Αλβανία: 591 ξένες εταιρείες καταγράφηκαν το 2014 !!!


"Το 2014 στην Αλβανία καταγράφηκαν 591 ξένες εταιρείες, εκ των οποίων 364 ιταλικών συμφερόντων», έγραψε στη σελίδα του στο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, "Facebook" ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Ο Αλβανός Πρωθυπουργός έκανε την ανάρτηση αυτή σήμερα από την Λιγουρία της Ιταλίας όπου παρέστη στην Σύμβαση των Νέων Ιταλών Βιομηχάνων.

Το γραφείο Τύπου του Αλβανού Πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι "ο κ. Ράμα ανέφερε κατα την διάρκεια της ομιλίας και σε διάφορες συνέντευξης στα ιταλικά ΜΜΕ, τους δείκτες που αποδεικνύουν το άνοιγμα και την ανταγωνιστικότητα της αλβανικής αγοράς, και το ευνοϊκό επιχειρηματικό κλίμα για τις ξένες επενδύσεις".





















http://www.himara.gr/blog/latest?format=feed&type=rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com