Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ...


Μια μικρή βοήθεια, ήταν πρώην υπουργός Οικονομικών!
Στην ίδρυση νέου «δημοκρατικού κόμματος» στο χώρο του κέντρου προχωρά ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το Ηράκλειο της Κρήτης. Η δομή, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημα του κόμματος θα γνωστοποιηθούν το αργότερο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Σε δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει ότι η σχετική πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο, με πρωταγωνιστές τη νεώτερη γενιά και «τη συνεπικουρία κάποιων παλαιότερων».
Σκιαγραφώντας τον ιδεολογικό προσανατολισμό του νέου κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγου, οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης».

«Δε χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί, κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές του διαλυτικού λαϊκισμού, όπου και να ενδημούν» προσθέτει.
«Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του θα γνωστοποιηθούν σύντομα και πάντως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com