Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Καλά…Χριστούγεννα για τα αναδρομικά των Στρατιωτικών; ...


Πότε θα πάρουν τα αναδρομικά τους οι Στρατιωτικοί; Τα αναδρομικά τα οποία έχουν κατακτήσει με απόφαση του ΣτΕ; Τα αναδρομικά που όλοι τους λένε πως είναι “οφειλόμενα”;
Προεκλογικά η κυβέρνηση έλεγε άμεσα, αυτό το άμεσα όμως φαίνεται τελικά πως μάλλον απομακρύνεται σύμφωνα με δηλώσεις του ΑΝΥΕΘΑ στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ όπου ο υπουργός επιμένοντας να χαρακτηρίζει τα Στελέχη των ΕΔ “ενστόλους” σημείωσε πως κατά τις επαφές του με Απόστρατους έχει εκτιμήσει τον ρεαλισμό τους και διαβεβαίωσε πως είναι κάθετος στον σεβασμό των δικαστικών αποφάσεων όμως από την άλλη δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν λαϊκισμός τονίζοντας πως αυτή την ώρα στην κυβέρνηση πρέπει να δουν το δάσος και το δεντρό θα το δουν την κατάλληλη στιγμή.
Με δεδομένο όμως πως ήδη είμαστε στον Ιούνιο προφανώς μιλάμε πλέον στην καλύτερη περίπτωση για… Χριστουγεννιάτικο δέντρο (δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο απο τις εκλογές…) και αυτό στην περίπτωση που όλα πάνε κατ΄ευχήν…



Κ.Α. – paraskhnio.gr

















http://espekm.gr/home/?p=7705

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com