Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΕΠΟΝ ΜΑΘΗΜΑ" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ...

-Αναβολή ζήτησαν και έλαβαν οι εργαζόμενοι του καταστήματος του lesvoshop της Αθήνας, για την εκδίκαση της ποινικής δίωξης του προέδρου της ΑΕΝΑΛ, που θα γινόταν την περασμένη Τρίτη, ύστερα από 6 αναβολές. Και ήταν λογικό και επόμενο, καθώς ένα θλιβερό γεγονός, πρόλαβε τα προγραμματισμένα.

Ένας από τους εργαζόμενους, ο 43χρονος Χρ. Μουντρούνας, που καταγόταν από τον Πολιχνίτο, απεβίωσε, ύστερα από αλλεργικό σοκ το μεσημέρι της ημέρας του Αγ. Πνεύματος.

Η απρόσμενη αναγγελία του θανάτου του, προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στους συναδέλφους του και σε όσους τον γνώριζαν, καθώς επρόκειτο για αδαμάντινο χαρακτήρα, έναν νέο άνθρωπο χαμηλών τόνων, πρόθυμο και εργατικό. Στο κατάστημα της Αθήνας, εργαζόταν ως αποθηκάριος και πωλητής.

Η εξόδιος ακολουθία, χρονικά συνέπεσε  με την εκδίκαση της υπόθεσης που ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους επί σειρά ετών, σε μια προσπάθεια να βρουν το δίκιο τους, συνεπώς ζητήθηκε αναβολή, η οποία και δόθηκε.
Σ.Σ. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΛΟ "ΤΑΞΙΔΙ".ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.Η ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΦΙΛΕ.
ΕΦΥΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΕΥΑΛΩΤΗ".ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ" Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΚΕΡΙΑ,ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ "ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ" ΛΕΒΕΝΤΗ.ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.Η "ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ LESVOSHOP" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΘΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ " ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. 












http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-6-4_straba_ki_anapoda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com