Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

BINTEO--ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έτσι έσπασε το ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ αυτός ο 57χρονος βετεράνος ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ!!! Έμεινε σε “στάση σανίδα”… για 5 ώρες!!!


Ο 57χρονος βετεράνος Τζώρτζ Χούντ (George Hood) κράτησε στάση σανίδας για πάνω απο 5 ώρες σπάζοντας το ρεκόρ Guiness.
Ο πρώην πεζοναύτης έμεινε σε θέση σανίδα για 5 ώρες, 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, σπάζοντας τo ρεκόρ του Mao Weidong, που είχε μείνει στην ίδια στάση για 4 ώρες και 26 λεπτά!
Ο Χουντ ο οποίος ειναι επίσης εκπαιδευτής έδωσε το όνομα “Η σανίδα του Λαού” στο επίτευγμα του, καθώς με αυτη την αφορμή μάζεψε χρήματα για τους τραυματίες πολέμου, σύμφωνα με το CBS NEWS.
“Υπάρχουν τραυματίες πεζοναύτες που έρχονται πίσω, οι οποίοι έχουν υποστεί τραύματα που τους αλλάζουν την ζωή για πάντα, οπότε αυτο που νοιώθω εγω τώρα, σε σύγκριση με τα τραύματα τα δικά τους, δε ειναι τίποτα.”
“Αυτοι ειναι οι ήρωες μου, όλοι τους”, δήλωσε στο NBC ενω βρισκόταν σε στάση σανίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com