Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

BINTEO--ΝΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ! Εκλογές τώρα αν οι δανειστές δεν κάνουν πίσω ...


Ποιος πάει να φοβίσει ποιον…
«Αν οι δανειστές δεν κάνουν πίσω στο απάνθρωπο και αποικιοκρατικό πακέτο, θα υπάρξει δημοκρατική διέξοδος – Η εντολή που έχουμε πάρει είναι να δώσουμε μάχη εντός ΕΕ».
Ξεκάθαρος ως προς τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος Ιουνίου στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές εμφανίστηκε  ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης .Εκλογές τον Ιούνιο αν δεν τα βρούμε, είπε ο κ. Στρατούλης επαναφέροντας το θέμα των εκλογών όπως είχαν κάνει την Πέμπτη μια σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν, δηλάδη, έγινε γνωστό το περιεχόμενο της πρότασης των δανειστών προς την κυβέρνηση όπως αυτή παραδόθηκε στον Αλέξη Τσίπρα από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com