Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δείτε την αληθινή σκηνή μεταξύ της Κωνσταντοπούλου και του δημοσιογράφου από το Star – Το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο που δείχνει τα πραγματικά γεγονότα...


Μα να τα λέμε και αυτά!

Πολύ χρόνο κατανάλωσαν οι τηλεοπτικές εκπομπές στο να δείξουν στον κόσμο τι “μεγάλο κακό” προκάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής στον “κακομοίρη” δημοσιογράφο του Βαρδινογιάννη.
Από ότι φαίνεται κάτι ξέχασαν να δείξουν. Κάτι θα έγινε στα μηχανήματα και παρέλειψαν να βάλουν το βίντεο από την αρχή!
Από τη στιγμή, δηλαδή, που η Ζωή Κωνσταντοπούλου εισέρχεται στο κτίριο και αρχίζει η στιχομυθία με τον δημοσιογράφο. Αντίθετα προέβαλαν την αντίδρασή της Προέδρου της Βουλής από ένα σημείο και έπειτα.
Αυτό ονομάζεται μισή ενημέρωση ή παραπληροφόρηση…κοινώς έδειξαν ότι γούσταραν για τους δικούς τους λόγους.Δείτε το γεγονός από την αρχή.






























 http://www.makeleio.gr/?p=353334

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com