Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Επίθεση σε κομματική της εκδήλωση στο Βόλο καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή...

Σε καταγγελλία ότι "τα μνημονιακά τάγματα εφόδου του Σύριζα με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά πολίτες στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν το Δημαρχείο Διμηνίου στον Βόλο", προχώρησε σήμερα η Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, "ποινικές ευθύνες για σωρεία κακουργημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, φέρει ο τοπικός Σύριζα, που εδώ και εβδομάδες καλούσε εγκληματικά αναρχικά στοιχεία, να διαλύσουν τη νόμιμη συγκέντρωση μας, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, που παρείχε απόλυτη κάλυψη στους κρανοφόρους εγκληματίες.
Ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια στο νέο μνημονιακό καθεστώς της ακραίας ανθελληνικής αριστεράς θα συνεχιστεί και και θα κλιμακωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα", καταλήγει η ανακοίνωση.





















http://www.dimokratianews.gr/content/44781/epithesi-se-kommatiki-tis-ekdilosi-sto-volo-kataggellei-i-hrysi-aygi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com