Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΘΡΑΚΗ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!


Στις 13 Μαίου ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε στα εγκαίνια του παραρτήματος Αδριανούπολης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκη (BTTDD).
 Μετά από τα εγκαίνια ο πρόεδρος του BTTDD Τανέρ Μουσταφάογλου που ήταν καλεσμένος στο συνέδριο της FUEN, θέλησε να έρθει στην Κομοτηνή. Αλλά λόγω της απαγόρευσης εισόδου που έχει στην Ελλάδα, μπόρεσε να φτάσει μέχρι τα σύνορα. Έτσι ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς με θλίψη αποχαιρέτισε  έναν άνθρωπο που καιγόταν από νοσταλγία να έρθει στην πατρίδα του. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως αυτή η θλιβερή εικόνα που δεν συνάδει στον 21ο αιώνα θα τερματιστεί το συντομότερο και οι απαγορεύσεις αυτές θα αρθούν το συντομότερο.
Ιστοσελίδα του DEB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com