Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΣΟΚ: Παραδέχονται ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες κρύβονται Τζιχαντιστές τρομοκράτες!...


Θυμηθείτε: Ο οποιοσδήποτε δηλώνει πλέον πρόσφυγας φιλοξενείται στην Ελλάδα. «Τρομοκράτες» και τζιχαντιστές είναι… πιθανόν να κρύβονται ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο, προειδοποίησε δήθεν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ενώ εκεί στην Δύση γνωρίζουν πολύ κι πιο πριν την συγκεκριμένη πραγματικότητα.
«Πρόκειται για ανθρώπινη τραγωδία, άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να διασχίσουν τη Μεσόγειο. Είναι σημαντικό η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει δράση», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επικείμενη έναρξη ευρωπαϊκής ναυτικής επιχείρησης με στόχο την αντιμετώπιση της δραστηριότητας των διακινητών στην Μεσόγειο.
«Ένα από τα προβλήματα είναι ότι μπορεί να υπάρχουν ξένοι μαχητές, μπορεί να υπάρχουν τρομοκράτες που κρύβονται ανάμεσα στους πρόσφυγες», πρόσθεσε προσερχόμενος στην κοινή σύνοδο των υπουργών Αμυνας και υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις Βρυξέλλες. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί θα αποφασίσουν το απόγευμα την επίσημη έναρξη της ευρωπαϊκής ναυτικής επιχείρησης.
«Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει τη σημασία που έχει η αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, αυτής της απειλής, κατά διαφορετικούς τρόπους…Το ΝΑΤΟ εργάζεται στη ρίζα του προβλήματος, συνεργαζόμενο με τους εταίρους τόσο στη Μέση Ανατολή, όσο και στη Βόρεια Αφρική για να τους βοηθήσει να ενισχύσουν τις ικανότητές τους, να αποκαταστήσουν μία σταθερότητα», είπε.
Φτιάχνουν το πρόβλημα, προτείνουν την «λύση» με εκείνους πρωταγωνιστές…
ΠΥΓΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com