Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο Χάρρυ Κλυνν «τα ψέλνει» στον Μπουτάρη: «Αλητομπεκροτσόγλανε, ταγματασφαλίτη σε μισώ» ...


Δριμύτατη επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε ο Χάρρυ Κλυνν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, χαρακτήρισε ηλίθια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. "Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920", ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ παρουσιάζεται ως η εκδοχή της "άλλης Ελλάδας", όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο Χάρρυ Κλυνν απάντησε στον Γιάννη Μπουτάρη, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς:

"Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μ….ς. Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο... Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com