Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Δένδιας: Κίνδυνος να εξαφανιστεί η ΝΔ !...


Καμπανάκι κινδύνου για τον κίνδυνο πολιτικής εξαφάνισης της Νέας Δημοκρατίας κρούει ο βουλευτής του κόμματος.
Ο κ. Δένδιας εκτίμησε πως «είναι κρίμα που σε αυτή την συγκυρία η ποσοτική χαλάρωση που εκδηλώνεται με την μαζική και συνεχώς αυξανόμενη αγορά ομολόγων από την ΕΚΤ δεν βοηθάει την Ελλάδα» και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι δηλαδή σαν ο Θεός να βρέχει και εμείς να έχουμε επιλέξει αυτό το χρονικό διάστημα να κρατούμε ομπρέλα».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να μην πληρώσει την δόση της στο ΔΝΤ, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «αν η Ελλάδα δεν πληρώσει 7 δισ. αυτό δεν θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός; Φοβάμαι ότι όχι απλώς δεν είναι αισιόδοξο μάλλον για λίγο αφελές το ακούω».
Αναφορικά με τον εσωκομματικό διάλογο στη ΝΔ, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε πως «εγώ που ισχυρίζομαι και λέω ότι δεν μπορείς να πορεύεσαι στην κοινωνία μόνο με αίτημα δικαίωσης για το χθες», αλλά πρόσθεσε ότι «από την άλλη πρέπει να πούμε ότι η ΝΔ σε πάρα πολλά πράγματα έχει απόλυτο δίκιο».
Ο πρώην υπουργός της ΝΔ προειδοποίησε ωστόσο για την ανάγκη πρωτοβουλιών με στόχο την πολιτική επιβίωση του κόμματός του.
Ο κ. Δένδιας επισήμανε πως «δεν έχουμε επαναδιατυπώσει την πρότασή μας, δεν έχουμε μπει σε αυτή την διαδικασία» και υπενθύμισε ότι «έχουμε πέσει 11 μονάδες από την εκλογική μας επίδοση που ήταν εξαιρετικά χαμηλή ούτως ή άλλως».
Υπό αυτό το πρίσμα, ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι «αν δεν το κάνουμε (σ.σ να επαναδιατυπώσουμε την πρότασή μας) απλώς θα εξαφανιστούμε. Δεν θα συντριβούμε έχουμε ήδη συντριβεί, το επόμενο στάδιο της συντριβής είναι η εξαφάνιση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com