Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ--XAMOΣ στην πορεία για τη Γενοκτονία των Ποντίων με αντιεξουσιαστές!...


Ένταση επικράτησε πριν από λίγα λεπτά στην Πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιούν πορεία μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο πλαίσιο της ημέρας Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Η συγκέντρωση των μελών της ΠΟΕ «συναντήθηκε» με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πραγματοποιούσαν πορεία προς τη γερμανική πρεσβεία με αίτημα τη μη έκδοση Τούρκων πολιτικών κρατούμενων.
Τα συνθήματα των αλληλέγγυων προκάλεσαν την αντίδραση των Ποντίων, οι οποίοι απάντησαν με συνθήματα εναντίον των Τούρκων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.
Στις 19:00 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο η επίσημη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς με τους εύζωνες να είναι ενδεδυμένοι με την φορεσιά του πόντιου αντάρτη, ενώ είχε προηγηθεί εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Αρμενικής Βουλής Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com