Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

"Το γκρίζο Ποτάμι δικαιώνει την πεποίθηση πως αποτελεί την πέμπτη φάλαγγα για την πατρίδα μας" ...


Για μόνιμη «κρίση μεγαλείου» κατηγορεί τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη λέγοντας ότι «το γκρίζο Ποτάμι κατάφερε να δικαιώσει στο μέγιστο βαθμό την πεποίθηση πως αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα για την πατρίδα μας» με αφορμή την επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.
«Έχοντας αναγάγει την υποτέλεια και την εθελοδουλία σε άσκηση ρεαλισμού και τον εθνομηδενισμό σε υπέρτατη αξία έχουν το θράσος να μιλούν για διεθνή απομόνωση της χώρας! Όντως, προκλητικό για κάθε καλόπιστο» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη σε απάντησή της «στην ιταμή ανακοίνωση του «Ποταμιού».
«Προφανώς εκεί στο θολό Ποτάμι, που παραπέμπει στη χώρα των λωτοφάγων της μυθολογίας, ξεχνούν ότι ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής ″αρχηγός″ τους χαριεντίζεται με σεσημασμένους… ″φιλέλληνες″, σαν τους ομοϊδεάτες του, κ.κ. Μάρτιν Σουλτς και Γκι Φέρχοφστατ και συντάσσεται ξεδιάντροπα με τις συχνές ιταμές επιθέσεις τους τόσο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, όταν θέτουν δημόσια το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ή επιχειρούν ανοίγματα στο πλαίσιο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής» προσθέτει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας «όντως, εκεί στο Ποτάμι πρέπει να αυτοθαυμάζονται για την εθνικά… υπερήφανη στάση τους. Και δεν αισχύνονται. Αιδώς Αργείοι…».
defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com