Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΕΠΙΚΑΙΡΟ: Βρέθηκαν καλάσνικοφ και σφαίρες κρυμμένα σε χωράφι ...


Έναν ταξιδιωτικό σάκο κρυμμένο μέσα στο χωράφι του βρήκε ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας και αμέσως αντιλήφθηκε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε, γι’αυτό και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας φτάνοντας στο αγρόκτημα και αφού έβγαλαν το σάκο από την κρυψώνα, διαπίστωσαν ότι περιείχε δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ μαζί με δύο γεμιστήρες και 103 φυσίγγια.
Ο σάκος με το περιεχόμενό του κατασχέθηκε αμέσως και ξεκίνησε προανάκριση για να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι τον έκρυψαν εκεί.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών τον σάκο τον είχαν κρύψει Αλβανοί κακοποιοί και επρόκειτο να τον παραλάβουν Έλληνες συνεργάτες τους, που πιθανότατα δεν πρόλαβαν, διότι τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού.
Τα όπλα πάντως εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες στην ελληνική επικράτεια.




















http://www.paraskhnio.gr/vrethikan-kalasnikof-kai-sfaires-krym/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com