Κυριακή 17 Μαΐου 2015

BINTEO--Αποκλειστικό: Κομάντος 74- Μας έχει ξεχάσει το ΥΠΕΘΑ!!!


Με αφορμή την εκδήλωση ονοματοδοσίας της οδού στην Σκοπή Αρκαδίας τιμή στους Αρκάδες πολεμιστές της Κύπρου το 74, παρευρέθηκε και ο ΄Πολεμικός Σύλλογος "ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74".

Ο Πρόεδρος  του Αφάλης Παναγιώτης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην μέρα εκείνη , το ΥΠΕΘΑ που τους ξέχασε και για να τους δώσει κάποια που δικαιούνται τα χαρτιά που πάνε και ξαναπάνε με πολύ ταλαιπωρία χωρίς να λύνονται τα θεματά τους!!

Στο τέλος των εκδηλώσεων ο  Πρόεδρος μίλησε αποκλειστικά στα "Στρατιωτικά Θέματα" και είπε τι πέρασαν, για την αποστολή αυτοκτονίας αλλά κυρίως εξέφρασε την δυσαρέσκεια τους για το πως αντιμετωπίζει τους ήρωες αυτό το κράτος, την αδιαφορία του ΥΠΕΘΑ στα ζητήματά τους και τόνισε πως τους έχουν ξεχάσει.



                                         
















ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com