Σάββατο 2 Μαΐου 2015

KOΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ…

Γράφει ο Αντίοχος
Τον πόλεμο του… Βιετνάμ θυμήθηκαν οι σύντροφοι του Περισσού, με αφορμή την 40ή επέτειο από την λήξη του και απέστειλαν το παρακάτω συγχαρητήριο γράμμα στα συντρόφια του Βιετνάμ:
«Αγαπητοί Σύντροφοι,
Σας απευθύνουμε τους συντροφικούς μας χαιρετισμούς για την 40ή επέτειο από τη νίκη του βιετναμικού λαού επί του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στις 30 Απρίλη 1975.
Ο τιτάνιος αγώνας και η νίκη του βιετναμικού λαού, με την καθοδήγηση του ΚΚ Βιετνάμ και του Προέδρου Χο Τσι Μινχ, με τη στήριξη της ΕΣΣΔ και του διεθνούς κινήματος αλληλεγγύης των λαών, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους αγώνες ενάντια στην καταπίεση και την εκμετάλλευση διεθνώς.
Με την ευκαιρία της επετείου αποτίουμε φόρο τιμής στα εκατομμύρια των πεσόντων, στους βετεράνους και τους ανάπηρους του αγώνα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα θύματα του πορτοκαλί παράγοντα που ακόμα βιώνουν τις συνέπειες της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας.
Η ΚΕ του ΚΚΕ».
Αλλά, τα συντρόφια του Βιετνάμ έχουν ξεχάσει και τον πόλεμο, και την «ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα», και την «στήριξη της ΕΣΣΔ», κι όλα τ’ άλλα, κι όπως όλοι οι υπόλοιποι εναπομείναντες επί της γης κομμουνιστές έχουν πέσει με τα μούτρα στον… καπιταλισμό, με την καθοδήγηση των… πρώην καταπιεστών και εκμεταλλευτών τους, αμερικανών ιμπεριαλιστών. Και μένουν μόνο τα ραμολιμέντα του Περισσού και ο Κιμ της Βορείου Κορέας, να βαστάνε ψηλά την ξεσκισμένη παντιέρα ρόσα του μπολσεβικισμού και να θυμούνται τα… περασμένα μεγαλεία. Και διηγώντας τα, να κλαις…


























http://ethnikismos.net/2015/05/01/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com