Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Να γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών άμεσα ζητούν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ...


Αντιπροσωπεία των συνηγόρων πολιτικής αγωγής όλων των συνεκδικαζόμενων υποθέσεων στη δίκη της Χρυσής Αυγής,υπό τη συνοδεία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.Σ.Υ.) κ.Γεώργιο Σαββίδη, επισκέφτηκε την Παρασκευή 8/5/2015 τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών κ. Δημήτριο Μόκκα και του έθεσε το αίτημα άμεσης μεταφοράς της δίκης από τον Κορυδαλλό στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών.
Ο κ.Δημήτρης Μόκκας αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των συνηγόρων καθώς όπως δήλωσε αρμόδιοι για τη λήψη της σχετικής απόφασης είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και η πρόεδρος του δικαστηρίου της δίκης.
Κατόπιν της απάντησης αυτής οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Δημήτρης Ζώτος, Κώστας Παπαδάκης,Θανάσης Καμπαγιάννης και Κωνσταντίνος Σκαρμέας θα συναντηθούν αύριο Δευτέρα με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, προκειμένου το αίτημά τους να γίνει αποδεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com