Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Η Βουλή άνοιξε της πόρτες της στην κοινωνία" ...


Την τακτική «της ανοικτής Βουλής» στην κοινωνία υπερασπίστηκε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από την έδρα της Ολομέλειας.
«Η Βουλή ήταν ανοικτή στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, στο μεταναστευτικό. Ανοίγουμε την πόρτα της Βουλής στην κοινωνία και σε όλους. Με τον ίδιο τρόπο άνοιξε η πόρτα στους συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας που θέλησαν να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και άσκησαν τα συνταγματικά δικαιώματα τους» είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος.
Απαντώντας σε δημοσιεύματα που τη φέρουν να αρνείται συνάντηση με αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων είπε πως: «Διακινείται - και θα απαντήσω σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του κοινοβουλίου - και θα διαψεύσω ιστοσελίδες που επιμένουν στην παραπληροφόρηση. Διακινείται ότι ζήτησαν οι μεταλλωρύχοι συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής και η πρόεδρος αρνήθηκε. Η πραγματικότητα είναι ότι αντιπροσωπεία τριών ατόμων ζήτησε να δει την Πρόεδρο και το γραφείο μου είπε ότι θα γίνει η συνάντηση αμέσως μετά τη Διάσκεψη των προέδρων που εκείνη την ώρα συνεδρίαζε. Η αντιπροσωπεία είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει και ορίστηκε η συνάντηση για αύριο». Επισήμανε τέλος ότι εντός του κοινοβουλίου θα πρέπει να αποφεύγεται η αναφορά σε όρους όπως «λαθρομετανάστες».
Οι αναφορές της Προέδρου φαίνεται ότι δυσαρέστησαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος κατηγόρησε την κυρία Κωνσταντοπούλου για απόπειρα λογοκρισίας!! Υποστήριξε δε ότι ο ίδιος οδήγησε τους εργαζόμενους των μεταλλείων στο γραφείο της στις 3.30 το μεσημέρι ενώ η Διάσκεψη των Προέδρων ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com