Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ--ΦΩΤΟ-ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ "ΛΙΜΠΑ" ...


Χημικά και κρότου λάμψης έξω από την κατειλημμένη Πρυτανεία, στα Προπύλαια.
Στις 6 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο σημείο περί τους 400 αντιεξουσιαστές και πολίτες που διαφωνούν με την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Κυνηγητό δυνάμεων των ΜΑΤ με αντιεξουσιαστές στα Προπύλαια. Οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, για να απομακρύνουν κουκουλοφόρους που είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και πετούσαν πέτρες και καδρόνια στους άνδρες της αστυνομίας.
Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στις δυνάμεις της αστυνομίας, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να προσεγγίσουν το κτήριο που τελεί υπό κατάληψη από 15 άτομα για 18η ημέρα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές προς την πλευρά της πλατείας Ομονοίας.
Παράλληλα, η αστυνομία απομακρύνει από το σημείο τους περίπου 400 πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί λίγο νωρίτερα στα Προπύλαια, διαφωνώντας στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
gfghghfghfghfghfghgffhgggfgmpatsoimpatsofdh
fwtiaskoupidiaepeisodiiadaf
epeisodiiadafDFGFDGFFFDASSSDDASDFFGFFGFGASDFDFDFDepeisodiiadaf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com