Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ηχηρή παρέμβαση Λευκού Οίκου: Να υπάρξει συντεταγμένη λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας ...


Βαρουφάκης και Lew θα έχουν συνάντηση αύριο Παρασκευή 17 Απριλίου στην Ουάσιγκτον
Να υπάρξει συντεταγμένη λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας ζητά, με ηχηρή παρέμβασή του, ο Λευκός Οίκος.
Όπως τόνισε, είναι προς το συμφέρον της διεθνούς και της αμερικανικής οικονομίας η Ελλάδα να βρει μια συντεταγμένη λύση στα οικονομικά της ζητήματα.
«Η διεθνής οικονομία και σίγουρα η αμερικανική οικονομία θα επωφεληθούν από μια ήρεμη επίλυση των προκλήσεων αυτών και έχουμε κάνει πολλά βήματα για να προσπαθήσουμε να ενθαρρύνουμε και να καλλιεργήσουμε ένα τέτοιο είδος λύσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Όπως ανέφερε  τo bankingnews.gr, την ανάγκη να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, το συντομότερο δυνατόν, θα τονίσει στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, ο Αμερικανός ομόλογός του, J. Lew, όπως αποκαλύπτει κορυφαίος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι Βαρουφάκης και Lew θα έχουν συνάντηση την Παρασκευή 17 Απριλίου στην Ουάσιγκτον, στο περιθώριο των εργασιών της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
«Ο J. Lew θα ασκήσει πιέσεις στον Γ. Βαρουφάκη να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας», αποκαλύπτει ο Αμερικανός αξιωματούχος.
«Είναι επιτακτική ανάγκη για τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους να καταλήξουν σε λύση σύντομα» δήλωσε επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com