Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Που θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί ...


Μια μικρή ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και ένα… break από τις επίπονες διαπραγματεύσεις -που βρίσκονται σε εξέλιξη  με τους δανειστές- θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί, με άλλους να αφήνουν πίσω τους το κλεινόν άστυ και άλλους να παραμένουν εντός των «τειχών».
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αναχώρησε σήμερα, θα κάνει ανάσταση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα, και την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να επιστρέψει.
Στην Αθήνα όπως όλα δείχνουν θα γιορτάσει το Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο παιδιά τους.
Το περιβάλλον του κ. Τσίπρα ωστόσο, δεν απέκλειε και το ενδεχόμενο να… πεταχτεί μέχρι την αγαπημένη του Αίγινα, μιας και είναι κοντινός και συνηθισμένος προορισμός της οικογένειας, καθώς εκεί διατηρούν εξοχικό και οι κκ Βαρουφάκης και Φλαμπουράρης.
Στην Πύλο βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου θα παραστεί στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του Γεωργίας.
Στην Αθήνα θα παραμείνει ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, στον οποίο έχει επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός.
Στην πρωτεύουσα, θα παραμείνει φέτος ο πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει για τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά.
Στον δικό του τόπο καταγωγής, τη Λαμία, θα περάσει τις μέρες του Πάσχα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί και στη Λειβαδιά.
Στα Σπάτα, προκειμένου να παραλάβει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα θα πάει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος την Κυριακή του Πάσχα θα γιορτάσει στο πάρκο στρατού στο Γουδί.
Στη Θεσσαλονίκη είναι από χθες κιόλας ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επέλεξε για ακόμη μια φορά να περάσει οικογενειακές στιγμές στη συμπρωτεύουσα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.








Κατέφθασε πριν από λίγη ώρα στο Αεροδρόμιο της Λήμνου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο.
Τους δύο άνδρες συνόδευε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Βαρεμένος.
Τους επισήμους υποδέχθηκε Άγημα του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ παρόντες στην υποδοχή ήταν ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος, κ. Σαράντης Πανταζής, ο Έπαρχος, κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ.κ. Ιερόθεος, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Γιαννέλης και η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, νωρίτερα βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη στο ΕΦ «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ», ενώ επόμενος σταθμός είναι στρατόπεδα και ακριτικά φυλάκια της Λήμνου. Ειδικότερα, επίσκεψη θα πραγματοποιήσουν στην 130 Σμηναρχία Μάχης, στο στρατόπεδο «ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ» (290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, 101 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού), καθώς και στην κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ».
Η αναχώρησή τους αναμένεται στις 18.25 το απόγευμα.

- See more at: http://www.limnosfm100.gr/limnos/item/13181-eftase-sti-limno-o-proedros-tis-dimokratias-kai-o-yp-ethnikis-amynas-photos.html#sthash.ZTKn6fPJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com