Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Στη Μόσχα και ο Πρ.Παυλόπουλος για την Ημέρα της Νίκης ...


Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στην παρέλαση την Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα στις 9 Μαίου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
 
Η Ρωσία έστειλε μία πρόκληση στον Παυλόπουλο στα τέλη Μαρτίου, λίγο μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει επίσης προσκληθεί.
 
Στις 4 Απριλίου, ο επιτελάρχης του Κρεμλίνου, Σεργκέι Ιβανόφ δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι από τουλάχιστον 25 κράτη είχαν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στους εορτασμούς την Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα.
 
Ένας πλήρης κατάλογος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αφιερωμένες τον εορτασμό της 70ης επετείου από την παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας και το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του Απριλίου.
 
Αρκετοί ευρωπαίοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον αρνήθηκαν τις προσκλήσεις για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις την Ημέρα της Νίκης, επικαλούμενοι τη φερόμενη εμπλοκή της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση.
 
Τον Φεβρουάριο, ο Ιβανόφ παρατήρησε ότι η Ρωσία θα επιζήσει εάν και άλλες χώρες δεν παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις την Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com