Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ- ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΙΣΟ ΤΟΝΟ ΗΡΩΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΤΡΑΣ- “ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε Πάτρα και Αθήνα για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο Σλοβάκοι οδηγοί στην Πάτρα και έχουν κατασχεθεί 350 κιλά ηρωίνης. Ερευνες πραγματοποιούνται σε Αχαϊα και Αττική ενώ λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν αύριο, μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας.
Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν κι ας είναι Μ.Παρασκευή καθώς εξιχνίασαν αυτή τη μεγάλη υπόθεση, και δεν έχουν μόνο στο μυαλό τους να τα αρπάξουν.
Ως εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται ταξίαρχος εν αποστρατία της ΕΛ.ΑΣ που μέχρι και το 2000 εργαζόταν σε υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής.
Οι δράστες μετέφεραν μισό τόνο ηρωίνης από την Αθήνα στην Ολλανδία μέσω Πάτρας.
Στην υπόθεση εμπλέκονται και μεταφορικές εταιρείες που κουβάλαγαν σταδιακά  μονόκιλα ηρωινης, ώστε να μη γίνονται αντιληπτές.
Σημαντικές πληροφορίες έδωσαν στις αρχές άντρες του λιμενικού της Πάτρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ενημέρωση 14.49
Πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, περισσότερα από 300 κιλά ηρωίνης, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί που έχουν στήσει τεράστια επιχείρηση σε Αθήνα και διάφορες επαρχιακές πόλεις για τη σύλληψη μελών κυκλώματος ναρκωτικών. Ανάμεσά τους και πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο Σλοβάκοι οδηγοί νταλίκας έχουν πέσει ήδη στην… “φάκα” των αστυνομικών, με το φορτίο να εντοπίζεται σε δύο αποθήκες σε Μέγαρα και Ασπρόπυργο.
Το φορτίο ήταν νόμιμο, σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα, ωστόσο η ηρωίνη ήταν κρυμμένη μέσα σε σωλήνες. Το πλάνο προέβλεπε πως το φορτίο θα έφευγε με πλοίο από την Πάτρα προς την Ανκόνα, από εκεί στην Αμβέρσα του Βελγίου και στην συνέχεια… σε όλη την Ευρώπη.
Οι αστυνομικοί προς το παρόν είναι φειδωλοί, καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με ειδικά κλιμάκια να επιχειρούν ελέγχους σε σπίτια υπόπτων.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων.
ενημέρωση 13.24

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας διώξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, για την εξάρθρωση διεθνους κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 2 άτομα και έχουν κατασχεθεί πάνω από 300 κιλά ηρωίνης.
Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα ακολουθήσει παρουσίαση της υπόθεσης.
προηγούμενη ενημέρωση
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.
Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 2 άτομα και έχουν κατασχεθεί πάνω από 300 κιλά ηρωίνης.
Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, θα ακολουθήσει παρουσίαση της υπόθεσης, όπως επισημάνει η αστυνομία στην επίσημη ενημέρωσή της.
































http://www.makeleio.gr/?p=318461

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com