Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ασύμμετρη απειλή: Τετραπλασιάστηκε μέσα σ’ έναν χρόνο η από θαλάσσης παράτυπη μετανάστευση!!!


Σε ξέφραγο αμπέλι έχει μετατραπεί η Χώρα μας, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισρέουν παράνομα να αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το λιμενικό σώμα – ελληνική ακτοφυλακή, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει εισέλθει στην Ελλάδα με διάφορα μέσα μέσω θαλάσσης, το πρώτο τρίμηνο του 2015 ανέρχονται σε 10.445 άτομα (περίπου 112 άτομα την ημέρα)!.
Για να καταλάβουμε το πόσο ανησυχητικά έχει αυξηθεί το πρόβλημα αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014 ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που πέρασε τα θαλάσσια σύνορα της Χώρας ανερχόταν σε 2.863 άτομα. Σχεδόν, δηλαδή, τετραπλασιάστηκε ο αριθμός τους μέσα σ’ έναν χρόνο! Μάλιστα, μόνο για τον μήνα Μάρτιο του 2015, πέρασαν σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6.498 λαθρομετανάστες, γεγονός το οποίο δείχνει ότι με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός των παράνομα εισερχομένων στη Χώρα μας αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.
Η άθλια μεταναστευτική πολιτική, τόσο της νυν όσο και της προηγούμενης συγκυβέρνησης, ουσιαστικά επέτρεψε στο να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε χώρο υποδοχής και εγκατάστασης ανθρώπων, οι οποίοι εισρέουν παράνομα απ’ όλα τα μέρη του κόσμου.
Οποιαδήποτε πρόταση για ουσιαστικό έλεγχο των συνόρων και επιστροφή των λαθρομεταναστών στις εστίες τους αντιμετωπίζεται περίπου ως «ρατσισμός» από διάφορους αργόσχολους και αργόμισθους, οι οποίοι είτε μένοντας μακριά από την αναγκαστική συγκατοίκηση μ’ αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους (την οποία βιώνουν στο πετσί τους επί το πλείστον οι κάτοικοι  των λαϊκών συνοικιών) δεν έχουν ιδέα για την έκταση του προβλήματος, είτε συνειδητά επιχειρούν την αποεθνικοποίηση της Χώρας με την εγκατάσταση σε μόνιμη βάση ολοένα και περισσότερων παράνομων αλλοδαπών. Ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό του «συνταγματικού τόξου» είναι ένοχο για τη σημερινή ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com