Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Μαξίμου: "Η ΝΔ ξέρει καλά από ρουσφέτια" ...


«Η λαλίστατη αξιωματική αντιπολίτευση εδώ και σχεδόν δύο 24ωρα έχει χάσει την μιλιά της για τους εκατοντάδες νεκρούς πρόσφυγες στην Μεσόγειο, αφού η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με τις λαϊκίστικες κορώνες της. Παρόλα αυτά έχει το θράσος να μιλάει για ρουσφέτια σε τρομοκράτες» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, και σημειώνει: «Λογικό. Από ρουσφέτια ξέρει καλά και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά με αποκαλύψεις από τα πεπραγμένα της».
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «η εφαρμογή του κράτους δικαίου δεν είναι ρουσφέτι, είναι υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας». 
«Όμως αξίζει να αναφέρουμε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι ο κατ' οίκον περιορισμός με βραχιολάκι δεν αποτελεί απελευθέρωση. Και να υπενθυμίσουμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την υπόθεση του γνωστού κ. Καραβέλα της Siemens, ο οποίος δεν φορούσε βραχιολάκι και ακόμα καταζητείται…» καταλήγει ο κ. Σακελλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com