Τρίτη 21 Απριλίου 2015

''Φοβάμαι πάρα πολύ για την παράταξή μου'' ...


Την ανησυχία του για τη μετεκλογική πορεία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας θέτοντας και ζήτημα ηγεσίας στην παράταξη.
«Φοβάμαι πάρα πολύ για την παράταξή μου», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις στο Star, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «πρέπει να επαναδιατυπώσει ένα λόγο που θα υιοθετηθεί από την κοινωνία, κάτι που συνδέεται άμεσα με τον αρχηγό».
Ο κ. Δένδιας υποστήριξε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία «πάσχει από έντονο μετατραυματικό στρες καθώς αποφεύγει να ανοίξει τη συζήτηση για τα αίτια της ήττας στις εκλογές» και διεμήνυσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση στην εθνική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com