Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Α.Παπαμιμίκος: Όχι σε νέες βαρωνίες στη ΝΔ ...


ΜΠΑ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ένα ισχυρό rebranding που θα την επανασυστήσει στους πολίτες, όχι με βάση αυτά που είπε ή έκανε στο παρελθόν, αλλά κυρίως για όσα οραματίζεται για την Ελλάδα του αύριο, αναφέρει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί σε γνωστή ιστοσελίδα υπογραμμίζει με έμφαση ότι η Νέα Δημοκρατία οφείλει να σπάσει τα στεγανά, να μην επιτρέψει νεοπαγείς βαρωνίες και να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν.

Ο Ανδρ. Παπαμιμίκος υποστηρίζει ότι η ΝΔ είναι το τελευταίο μεγάλο ανάχωμα λογικής απέναντι στον εθνολαϊκισμό, που κάποιοι εντέχνως στην κυβέρνηση καλλιεργούν. Παράλληλα στέλνει και μήνυμα εντός της ΝΔ τονίζοντας πως όποιος φοβάται να τολμήσει ανοίγματα, είναι καταδικασμένος να μείνει πίσω, ενώ αναφέρει πως το κόμμα έχει ανάγκη από νέα πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com