Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τσίπρας: Πιο κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές η Ελλάδα - Μεγάλο μέρος της απόστασης έχει καλυφθεί ...


Αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά το πέρας των εργασιών της έκτακτης Συνόδου Κορυφής και μετά τις διμερείς επαφές που είχε με κορυφαίους Ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως η Γερμανίδα Καγκελάριος A. Merkel, o Γάλλος πρόεδρος Fr. Hollande και ο πρόεδρος της Κομισιόν, J. C. Juncker.
Βρισκόμαστε πιο κοντά σε συμφωνία, διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας.
"Είμαι αισιόδοξος" δεν δίστασε μάλιστα να τονίσει.
Μεγάλο μέρος της απόστασης με τους δανειστές έχει καλυφθεί, ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός.
"Ουσιαστική πρόοδος σημειώθηκε στις διαπραγματεύσεις", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, για να προσθέσει πως "Καλύφθηκε μεγάλο μέρος της απόστασης".
Εστιάζοντας στο μεταναστευτικό - που ήταν άλλωστε και το κεντρικό θέμα της Συνόδου, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε θετική κατάληξη για την Ελλάδα την έκτακτη χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.
Η συνεργασία με τις χώρες καταγωγής και διέλευσης των μεταναστών είναι αναγκαία, σημείωσε, επίσης, ο Αλ. Τσίπρας.



















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com