Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Ν. ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣ ΗΠΑ:Μεγάλη μου τιμή που με βάλατε στην μαύρη λίστα!!!


O ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ.

Το State Department πριν λίγες ημέρες έβαλε στην μαύρη λίστα των διεθνών τρομοκρατών τον Νίκο Μαζιώτη και τον Χριστόδουλο Ξηρό.
Ο πρώτος μάλιστα απάντησε μέσα από τις φυλακές Δομοκού με κείμενο του που δημοσιεύθηκε στο site «indymedia».
 Αναλυτικά:
«Δήλωση του Νίκου Μαζιώτη μέλους του Επαναστατικού Αγώνα για την λίστα διεθνών «τρομοκρατών» του State Department
«Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίων μας»
George Bush – Από ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001.
«Δεν είμαστε μαζί σας είμαστε εναντίον σας»
Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Ν. Μαζιώτη στο ειδικό δικαστήριο του Κορυδαλλού στις 11 Ιουνίου 2012 για την επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στην πρεσβεία των ΗΠΑ.
Το State Department μου έκανε ομολογουμένως μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στη λίστα διεθνών «τρομοκρατών». Είναι η δεύτερη φορά που με τιμούν οι πλανητικοί δολοφόνοι, αφού ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα με είχαν επικηρύξει με ένα εκατομμύριο δολάρια μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης για την επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2007. Προφανώς αυτή η κίνηση είναι μια πίεση – απάντηση προς την ελληνική κυβέρνηση για την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου δικαιοσύνης που συμπεριλαμβάνει διάταξη σύμφωνα με την οποία κρατούμενοι με αναπηρία άνω του 80%, όπως ο Σάββας Ξηρός μπορούν να κρατούνται για το υπόλοιπο της ποινής τους από ένα σημείο και μετά σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση πράγμα που όπως είπε ο Αμερικανός πρέσβης συνιστά εχθρική πράξη.
Αυτή η κίνηση αποτελεί μια ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ που δεν αναγνωρίζει κανένα δεδικασμένο σε άλλο κράτος σε περίπτωση επίθεσης σε Αμερικάνικους στόχους μπορεί να συλλάβει και να δικάσει οποιονδήποτε ένοπλο αγωνιστή και επαναστάτη έχει επιτεθεί σε αμερικάνικο στόχο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ακόμα και αν αυτός έχει δικαστεί και φυλακιστεί για την επίθεση αυτή στην χώρα οπού έχει διαπραχτεί, ας μην ανησυχεί το State Department. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρά τις παρεκκλίσεις θα φανεί συνεπής στην συστράτευση στον πόλεμο κατά της «τρομοκρατίας», όπως είναι συνεπής και στις υποχρεώσεις της στην εξόφληση του χρέους προς τους δανειστές της υπερεθνικής ελίτ, άλλωστε όπως έχουν δηλώσει είναι διπλά ευαίσθητοι σε θέματα «τρομοκρατίας» αφού πολλές επιθέσεις έχουν γίνει στο όνομα της αριστεράς.
Όσα χρόνια και αν περάσω στην φυλακή ότι αντίτιμο και αν πληρώνω, πάντα θα με γεμίζει χαρά η ανάμνηση της ξεφτίλας που τους κάναμε ως Επαναστατικός Αγώνας εκείνο το πρωινό του Ιανουαρίου του 2007 όταν χτυπήσαμε με αντιαρματικό RPG την πρόσοψη της πρεσβείας των ΗΠΑ, και πάντα θα θυμάμαι με ικανοποίηση τα λόγια της τότε υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις που ξύπνησε τον τότε πλανητάρχη Τζώρτζ Μπους με τα λόγια «Πρόεδρε δεχόμαστε επίθεση στην Αθήνα».
Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα
Φυλακές Δομοκού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr