Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η πολιτική βούληση της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. είναι δεδομένη στην πάταξη του Λαθρεμπορίου Καπνικών και επίλυσης όλων των προβλημάτων του Λιανεμπορίου Καπνικών ...




Αυτό  το άρθρο γράφεται , για να ενημερωθούν οι Συνάδελφοι Λιανέμποροι Καπνικών ,Προμηθευτές Μικρής Λιανικής, Συναλλασσόμενες Εταιρείες  και Καπνοβιομηχανίες.
Εχθές Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 έγινε συνάντηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με τους  κ.κ. Μάρδα Δημήτριο (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), Τέρενς Κουίκ (Αναπληρωτής Υπουργός Επικρατείας), με την Επιτροπή του Συνδικάτου (Παπαγιάννης Ευάγγελος – Νομικός Σύμβουλος, Παξιμάδης Γεώργιος – Γενικός Γραμματέας, Γκίνης Κώστας – Μέλος) και του Υπογράφοντος.

Μετά από πολλά χρόνια είδαμε συμπεριφορές από Υπουργούς που πράγματι ενδιαφέρονται να λύσουν προβλήματα.
Είδαμε τεχνοκράτες Επιστημονικούς Συμβούλους να συμμετέχουν ενεργά και να καταγράφουν παρατηρήσεις.
Είδαμε οργάνωση, χρονοδιάγραμμα και ανθρώπινη συμπεριφορά.
Το Συνδικάτο έλαβε σχετικές οδηγίες από τους Υπουργούς , το τι πρέπει να πράξει ώστε να συντονιστούν όλα τα Συναρμόδια Υπουργεία και από κοινού να υπάρξει έργο, ώστε να έρθει σύντομα στη Βουλή σχετικό νομοσχέδιο που να επιλύει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον κλάδο μας.
Το έργο μας είναι βαρύ ως φορτίο, διότι χρειάζεται να κάνουμε “μαραθώνιο” σε προβλεπόμενο χρονικό διάστημα και να παραδώσουμε τα σχετικά που μας ζητήθηκαν.
Η κρισιμότητα της συγκεκριμένης περιόδου είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει ως Πρόεδρος να μιλήσω με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε από κοινού να έρθει το ποθούμενο.
Έχουν ήδη δρομολογηθεί και συναντήσεις με άλλα Συναρμόδια Υπουργεία για σχετικές διαβουλεύσεις και ενημερώσεις.
Σε  κάθε περίπτωση όλοι οι συνάδελφοι που ασχολούνται ενεργά με τον κλάδο του Λιανεμπορίου Καπνικών, θα πρέπει να επαγρυπνούν, να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και να αλληλοενημερώνονται.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ” ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
 

Γεώργιος Π. Δούκας.
Πρόεδρος Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com