Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ο Γ.Αρναούτογλου "προειδοποιεί" (!) την κυβέρνηση "να μην πειράξει" τα καταχρεωμένα κανάλια της διαπλοκής!!!


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αναφερόμενος στην πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το καθεστώς των τηλεοπτικών αδειών, εξερράγη!


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κούνησε το «δάχτυλο» στο κυβερνών κόμμα και δήλωσε: «Θα το πω και στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα και σε όποιον ακούει: Αν φανταστώ ότι θα κάνουνε κακό στην τηλεόραση, είναι τραγικοί οι τύποι».


Ο παρουσιαστής, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες της τηλεόρασης που κάνουν προγράμματα εν μέσω οικονομικής κρίσης (!), πρόσθεσε για τα κυβερνητικά στελέχη:


«Αυτοί εκεί πέρα οι κύριοι που κάθονται και μου το παίζουν ότι ήρθανε και θα στρώσουν την κατάσταση, και μακάρι να τη στρώσουν, πας να πειράξεις την τηλεόραση, γιατί; Μήπως έχουν καταλάβει πόσες χιλιάδες κόσμος εργάζεται; Τώρα θα μου πει τις αμοιβές…


Οι αμοιβές που παίρναμε εμείς τα καλά χρόνια από την τηλεόραση ήταν γιατί φέρναμε πάρα πολλά χρήματα στην τηλεόραση και έτσι λοιπόν αμειβόμασταν με αυτό που φέρναμε και δεν ήταν δημόσιο χρήμα. Όταν δούλευα στη ΕΡΤ, έπαιρνα ένα ποσό αστείο που δούλευα πάρα πολλές ώρες εκεί αλλά αυτή ήταν η ΕΡΤ».


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο τέλος της τοποθέτησής του τόνισε: «Να μην πειράξουν την τηλεόραση! Είναι ίσως από τις μοναδικές πλέον διασκεδάσεις του κόσμου, αν δεν έχει προγράμματα στην τηλεόραση βλέπεις ότι παθαίνει και μια κατάθλιψη».


Έχει δίκιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μην πειράξετε την ιδιωτική τηλεόραση που αποβλακώνει τον ελληνικό λαό με τουρκικά σίριαλ, χαμηλού επιπέδου κουτσομπολίστικες εκπομπές και ανάλαφρες σαχλαμαρίτσες και άφθονη μνημονιακή προπαγάνδα του κ.Μπάμπη, της Σίας, της Ολγας, της Μαρίας και φυσικά των αφεντικών τους!


Τι θέλετε τώρα εκεί εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ;


Nα πληρώσουν και τα χρέη τους;

 




















































defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com